Evliliğe hazırlık aşamasında karşımızdakinden önce kendi kişiliğimizi tanımamız gerekiyor. Büyüklerin dediği gibi kendini bilen ne istediğini de bilir, ne istediğini bilen kimsenin ise beklentilerine uygun biriyle yuva kurup mutlu olması daha muhtemeldir. 


Eğer kendi inanç, ideal ve sevgi dilinizi tanımlayamıyorsanız seçeceğiniz eşin dilini anlamaya çalışmanın çok da faydası olmayabilir. "Ben nasıl bir kişiliğe sahibim, nasıl biriyle evlenmek istiyorum, ikimizin yapısı birbirine uygun mu?" şeklindeki sorularla kendimize en uygun kimseyi seçmemiz gerekiyor.

Eş adayının burcu ile kendi burcunun iyi anlaşıp anlaşamayacağını araştıranlar da aslında bu uygunluğu yakalamaya çalışıyor. Karşımızdakinin burcu bize onun kişiliği ile ilgili bazı ipuçları verse de yalnızca burca göre karar vermek mantıklı değildir. Zira sağlıklı eş seçimi, sizin kişilik yapınızla birlikte, düşünce ve değer yargılarınıza da daha yakın olan kişiyi tercih etmenizle mümkün. Bu nedenle varsayımın çok da ötesine gitmeyen gökyüzü verilerine göre hareket etmeniz doğru değil.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top